Deel dit bericht

Versterking voor het bestuur voor PCR

Onlangs heeft het bestuur twee nieuwe leden mogen verwelkomen: Coen Goebel en Fieke Wennink. Tijdens de ALV zullen zij zich voorstellen en officieel benoemd worden.

Coen Göebel is specialist / adviseur bij de Gemeente Rotterdam en houdt zich vooral bezig met creatief strategische communicatie- en marketingvraagstukken op het gebied van digitale, mobiele en sociale media. Hij draagt als bestuurslid bij aan de social media ambities van de PCR en doet mee aan de organisatie van bijeenkomsten.

Fieke Wennink is zelfstandig communicatiemanager en werkt vanuit haar eigen bedrijf MensKracht aan opdrachten op het snijvlak van interne communicatie, veranderprocessen en leiderschap, voor uiteenlopende opdrachtgevers. Als bestuurslid werkt Fieke met veel plezier aan de organisatie van memorabele communicatiebijeenkomsten.

Werkgroepen

We zijn altijd op zoek naar leden die zich graag willen inzetten voor bepaalde (tijdelijke) projecten. Heb je interesse? Stuur ons dan een email en maak kenbaar waar we je voor kunnen bellen. Tijdens een bijeenkomst is er ook altijd voldoende gelegenheid het hierover te hebben.