Over PCMR

PCMR – voluit Platform Communicatie Marketing Rotterdam – is sinds 1953 dé vereniging van en voor marketing- en communicatieprofessionals in de regio Rotterdam. Wat ons bindt? We blijven graag op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in ons vak. Ook investeren we graag in ons Rotterdamse netwerk.

 

Vakinhoud, variatie en netwerken. Op zijn Rotterdams.

Zes keer per jaar ontmoeten we elkaar. Met inspirerende sprekers op een bijzondere locatie. We starten de avond met een hapje en gaan vervolgens de inhoud in. Na afloop praten we na en sluiten we de avond af met een drankje. Doordat je elkaar regelmatig spreekt ontstaat er een hecht netwerk.

 

Variatie

Wat maakt dit zo leuk? Naast diverse sprekers hebben we ook een diverse samenstelling van PCMR-leden. Dat vinden we leuk wat een verrijking van het netwerk. We hebben bijvoorbeeld vormgevers, communicatie- en marketingadviseurs, tekstschrijvers, en ook interaction designers, video-makers, influencers en marktonderzoekers als lid. En bedrijfsleden uit de profitsector en not-for-profit en non-profit. Die diversiteit zie je terug in de thema’s van de bijeenkomsten: trendwatching, leiderschapscommunicatie, visuals storytelling, employerbranding 3.0, visuele communicatie en de psychologie van communicatie.

Iedere avond heeft een Rotterdams tintje, we organiseren het altijd op een unieke Rotterdamse locatie. Daarnaast hebben de thema’s en de sprekers vaak ook een innige relatie met de stad. We heten niet voor niets PCMR.

 

Netwerken

Er is genoeg ruimte om tijdens de bijeenkomsten andere leden van PCMR te ontmoeten. Ook hebben de leden van PCMR hebben alle mogelijkheden om zelf iets te organiseren. Of dit nu creatieve sessie, bedrijfsbezoek of een workshop is. Of gewoon een reguliere bijeenkomst. Als je behoefte hebt om iets te organiseren, neem dan contact op met Oscar (info@pcmrotterdam.nl).

 

Lid worden?

Wil je lid worden van Platform Communicatie Marketing Rotterdam? Bekijk dan eens het lidmaatschap. Je bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven bij de volgende bijeenkomst.

 

Bestuur

Huug Barendrecht
voorzitter

Karin van Reeuwijk
penningmeester

Oscar Langerak
secretaris

Alma Musinovic
algemeen bestuurslid

Jaarverslagen

Contactformulier

Platform Communicatie Rotterdam is het beste bereikbaar via onderstaand contactformulier.

Contact Us

Volg Platform Communicatie Marketing Rotterdam via LinkedInTwitter, Instagram, Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte. Je bent ook van harte welkom om de sfeer bij ons te komen proeven tijdens één van onze bijeenkomsten.