Deel dit bericht

Danny Kaan Rotterdams Communicatie Talent 2017!

In een spetterende eindstrijd tussen vier talentvolle jonge communicatieprofessionals, allen genomineerd voor de titel “Rotterdams Communicatie Talent 2017’ is de 22 jarige Danny Kaan gekozen als winnaar. De jury was onder de indruk van alle jonge talenten, maar koos unaniem voor Danny vanwege zijn indrukwekkende ervaring op zijn jonge leeftijd bij grote bedrijven als Albert Hein en Transavia en zijn overtuigende en energieke presentatie. Van der Hilst maakte het feest compleet met een geweldige cheque voor een opleiding naar keuze voor de winnaar. De verkiezing voor Rotterdams Communicatietalent 2017 werd ook mede mogelijk gemaakt door de gemeente Rotterdam, trots op jonge talentvolle Rotterdammers- Make it happen!

Eindstrijd tussen vier Rotterdamse talenten
21767933_1414609295289109_1468810286104867825_nCommunicatieboswachter Natascha Hokke, ondernemer en innovator Nick Kiran, influencer marketeer Talitha Nöllen en junior online marketeer Danny Kaan waren genomineerd voor de titel Rotterdams Communicatie Talent 2017. Met uitzicht op de skyline van Rotterdam in het prachtige Hal 4 aan de Maas, presenteerden de vier jonge talenten zich enthousiast en gedreven aan de jury en het publiek. Na afloop kon het publiek stemmen op de kandidaten. Met de publieksstemming in het achterhoofd ging de jury in beraad. Ondertussen amuseerde standup comedian Debby Lost het publiek met haar visie op Rotterdam en het vak communicatie.

Praktijkgericht, strategisch en gedreven communicatietalent
22046953_1414610531955652_4046462482209823525_n
De jury bestaande uit, Mark van der Roer (hoofd communicatie gemeente Rotterdam en juryvoorzitter), Astrid Kortekaas (hoofd communicatie Diergaarde Blijdorp), Marc do Amaral (zelfstandig communicatie-adviseur), Rinske Brand (directeur BRAND The Urban Agency) en Steffart Buijs (voorzitter PCR en directeur/partner Leene Communicatie), bleek unaniem in de keuze voor Danny als winnaar en Rotterdams Communicatietalent 2017. Juryvoorzitter Mark van der Roer: ”Danny maakt met zijn 22 jaar, grote indruk op ons. Zijn ervaring bij grote toonaangevende bedrijven als Transavia en Albert Hein waar hij meepraat op het hoogste niveau, is onderscheidend. Danny kan gezien worden als het prototype van een generatie jonge mensen die zich enerzijds thuis voelen in de nieuwe media en daar zeer goed en creatief mee om kunnen gaan, en anderzijds een sterk strategisch inzicht hebben.” René Boonstra, docent bij Inholland, nomineerde Danny: ”Ook tijdens zijn studie communicatie aan de Hogeschool Inholland heeft hij zich bewezen als een gedreven professional. Hij is het schoolvoorbeeld van een student die je graag ziet. Praktijkgericht, strategisch en gedreven zijn een aantal woorden die hem kenmerken.”

Jury: Rotterdam kan trots zijn op communicatietalenten!
Behalve van Danny was de jury en het publiek ook onder de indruk van de andere genomineerden. Steffart Buijs: ”Nick Kiran is één van die zeldzame communicatieve multitalenten die je maar eens in de zoveel jaar treft. Vanuit de overtuiging dat goede content King is, switcht Nick eenvoudig tussen journalistiek, marketing en communicatie. Hij maakt een goed beluisterde podcast – De wereld van morgen – die nog geen twee jaar na de start wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke podcasts van Nederland over technologie en innovatie. Wat de jury betreft is deze Rotterdammer een schoolvoorbeeld van innovatief ondernemerschap. Hij trekt zich niets aan van de geldende mores en doorbreekt grenzen tussen vakgebieden. Daarom is hij met recht genomineerd voor de titel Rotterdams Communicatie Talent 2017.”

Mark van der Roer: ”Natascha Hokke is een echte Rotterdamse. In 2012 studeerde zij af aan de Hogeschool Rotterdam. Haar grote uitdaging als boswachter communicatie en beleven bij Natuurmonumenten is de natuur de stad in brengen en de Rotterdammers de stad uit, de natuur in. Zij werkt vanuit haar persoonlijke drijfveren is kundig en geïnteresseerd in het werkterrein van anderen. Zij weet initiatieven in de stad te vinden en draagvlak te creëren voor nieuwe ideeën. In een verstedelijkte omgeving weet zij op doortastende wijze aandacht voor natuur en dier te realiseren. Ontzettend leuk en terecht dat Natascha is genomineerd.

Astrid Kortekaas:”Talitha Nöllen is een talentvolle jonge vrouw. Ze is open, nieuwsgierig en ondernemend, zo was zij op haar 26ste al Marketing Directeur van de NHow en zet ze zich vrijwillig is als woordvoerster voor de gay/ lesbo-scene. Nu heeft ze haar eigen bureau, HIPPR, waarmee ze (Rotterdamse) ondernemers helpt met influencer marketing. Wat ik ook zo bijzonder vind aan Talitha is dat haar persoonlijkheid en aanpak een 100% match is met Rotterdam; de stad die staat voor openheid, samenwerking en authenticiteit. Vanzelfsprekend dat Talitha werd genomineerd voor het Rotterdams Communicatietalent.”

Rotterdams Communicatietalent 2017 succes!
Steffart Buijs, voorzitter van PCR: ”Wij kijken terug op een spannende en leuke avond met veel inspiratie. Met de verkiezing van het Rotterdams Communicatietalent is een mooie nieuwe kickstart gemaakt voor dit event. Een event dat jonge talenten in Rotterdam in de spotlights zet! Op naar 2018!

Meer foto’s staan op Facebook.