Spreker

  • Bob de Wit
    Bob de Wit

    Bob is Hoogleraar Strategisch Leiderschap aan Nyenrode Business Universiteit, auteur van de academische bestseller ‘Strategy: An international perspective’, Ook is hij oprichter van strategie-adviesbureau Strategy Works, en auteur van ‘Society 4.0’ (VMN, 2021), ‘Democratie 4.0’ en ‘Regio 4.0’.

Locatie

Keilepand
Keilepand
Website
http://keilecollectief.nl/

Bezoekers van het evenement

Datum

27 jun 2024

Tijd

17:30 - 21:30

Kosten

€75,00

Wat heeft de toekomst voor ons in petto? Bob de Wit neemt PCMR mee in Society 4.0

Marketing- en communicatieprofessionals opgelet! Wil jij voorop blijven lopen in de snel veranderende digitale wereld? Sluit je dan aan bij onze PCMR bijeenkomst op 27 juni, waar academisch visionair,  hoogleraar én Rotterdammer Bob de Wit zijn inzichten deelt over Society 4.0.

Leer hoe digitale revoluties niet alleen de maatschappij veranderen, maar ook jouw vakgebied beïnvloeden. Schrijf je nu in voor een inspirerende avond vol nieuwe ideeën en waardevolle discussies. Reserveer jouw plek vandaag nog en zet de eerste stap naar een toekomstbestendige strategie voor marketing en communicatie! 

De digitale revolutie naar Society 4.0

We bevinden ons in een transitie van een industriële naar een digitale samenleving. `De ‘industriële revolutie’ heeft de huidige samenleving gevormd, met de ‘digitale revolutie’ komen maatschappelijke systemen in een transitie. Het zijn overigens niet alleen digitale technologieën die voor veranderingen zorgen: zo is er ook de realiteit dat enkele van de grootste bedrijven rijker zijn dan sommige landen.

Maatschappelijke revolutie, waar gaat dit heen?

Bob gelooft niet dat de wereld aan het begin staat van de vierde industriële revolutie. Hij stelt dat we een maatschappelijke revolutie ondergaan. Digitale technologieën voegen niet alleen een nieuw niveau van industrialisatie toe, ze veranderen ook de aard van de samenleving. Op die manier loopt de transitie vooruit op visioenen van de ‘verbeterde mens’.

Een vitale en hoopvolle toekomst!

Zijn beeld van de toekomst is overigens hoopvol. Bob inspireert om actief te werken aan een aantrekkelijke en inclusieve samenleving. Tijdens de bijeenkomst nodigt hij ons uit om met hem en elkaar in discussie te gaan. Hij spreekt dan ook de hoop uit dat zijn verhaal “slechts het begin is. Het begin van een reeks interacties, met als uiteindelijk doel een betere toekomst voor iedereen.”

Schrijf je in en doe mee. Tot de 27e juni!

Als PCMR lid, hoef je alleen maar in te loggen om een gratis ticket te krijgen. Niet leden betalen 75 euro.

Bob is Hoogleraar Strategisch Leiderschap aan Nyenrode Business Universiteit, auteur van de academische bestseller ‘Strategy: An international perspective’, Ook is hij oprichter van strategie-adviesbureau Strategy Works, en auteur van ‘Society 4.0’ (VMN, 2021), ‘Democratie 4.0’ en ‘Regio 4.0’.

fotografie: Merel Zoet

  • 1Select Ticket
  • 2Deelnemers
  • 3Betaling
  • 4Bevestiging
Ticket
Standaard
Available Tickets: 238

Dit ticket is gratis voor leden! Ben je nog geen lid? Schrijf je vandaag nog in!\n Ben je lid? Log dan eerst in. Voor een bedrijfsaccount geldt dat er met één account ingelogd kan worden om gratis (maximaal 4) tickets te kunnen bestellen.\n Niet leden betalen 75 euro.

Het "Ticket" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Total: 0