Deel dit bericht

Terugblik bijeenkomst technologie en innovatie

 

Wij willen graag even de tijd nemen om een bijzondere netwerkbijeenkomst met jullie te delen die 28 maart 2023 heeft plaatsgevonden.

 

Wij hebben een inspirerende avond georganiseerd waarbij de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van technologie en innovatie in de regio Rotterdam werden besproken.

 

Als vereniging van en voor marketing- en communicatieprofessionals in de regio Rotterdam is PCR al sinds 1953 een belangrijk platform voor kennisdeling en netwerken. We waren verheugd om Alma Musinovic MBA te verwelkomen als nieuw bestuurslid van PCR, en we werden ook verwelkomd door Desiree Verdaasdonk en Marcia Sellenraad van de Rabobank, die het rapport ‘Kansen in de Mainport Zuid-Holland’ presenteerde. In dit rapport zijn acht uitdagingen voor de regio geformuleerd in het kader van de nieuwe economie.

 

Een van de hoogtepunten van de avond was de presentatie van Thijs Pepping van Echt Nep, die ons meer inzicht gaf in AI, deepfakes en Metaverse. Hij toonde aan hoe snel de ontwikkelingen op dit gebied gaan en wat de impact zal zijn op onze communicatie in de toekomst.

 

Jasper Schelling van de Hogeschool Rotterdam deelde vervolgens de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van generatieve taalmodellen, met name de toepassing van ChatGPT en hoe deze ons vakgebied zal beïnvloeden.

We raden je zeker aan om een kijkje te nemen op www.pcr.nl en lid te worden als je dat nog niet bent. Als vereniging streven we er altijd naar om de nieuwste inzichten te delen en ons netwerk te versterken. We hopen dat deze bijeenkomst net zo inspirerend was voor jou als voor ons, en we kijken uit naar het volgende bijeenkomst (op 12 juni) die in het teken staat van 70- jarig bestaan van PCR! Feestje dus!! 🥳 Meer informatie volgt zsm.

 

Het bestuur van Platform Communicatie Rotterdam (PCR):
Huug Barendrecht, Oscar Langerak, Karin van Reeuwijk en Alma Musinovic MBA.