Deel dit bericht

Terugblik Rotterdams Merken Festival

PCR = 70 jaar = feest = Rotterdams Merken Festival

 

Dit is een terugblik op het Rotterdams Merken Festival. 12 juni 2023 hebben wij gevierd dat PCR dit jaar 70 jaar bestaat. Reden voor een bijeenkomst in theater Walhalla met acht zeer inspirerende sprekers!

 

Op het feest hebben wij ook onze nieuwe naam bekend gemaakt. PCR = nu PCMR, Platform Communicatie Marketing Rotterdam. Na 70 jaar hebben wij een kleine koerswijziging ingezet: wij gaan ons netwerk uitbreiden met marketingprofessionals.

 

 

Tijdens het Rotterdams merkenfestival hebben acht inspirerende sprekers verteld over wat Rotterdam voor ze betekent. Alle sprekers kenmerken zich door een ongelofelijke bevlogenheid bij hun product of organisatie. Wat een enthousiasme en energie!

 

 

Een begrip als Kookpunt, waarvoor mensen van ver komen, online of op Noordplein. Generaties kinderen die opgegroeid zijn met theater Hofplein. Mothership, die met kunstprojecten de (buiten)wereld mooier maakt. FunX, die jongeren een stem en geluid geeft. Tomasu soya saus, die de harten van Japanse fijnproevers verovert. Schorem die Reuzel pommade verkoopt tot in Amerika en architectenbureau MVRDV dat alleen in Rotterdam zo’n depot (de pot) kan maken. En de EUR – onlosmakelijk verbonden met Rotterdam.

 

 

Hartelijk dank dat jullie van deze middag een echt feest hebben gemaakt! En natuurlijk alle (oude/nieuwe) leden van PCMR die er samen het feest met ons vieren.

 

 

Dank aan: Jeroen Everaert | Mothership, Ton van der Kolk | Kookpunt, Helmi Geeve |EUR, Audrey Janssen theater Hofplein, Bert Mulder | Tomasu, Devika Sluisdom| FunX, Bertus Barbier | Schorem, Sanne van Manen | MVRDV en onze gastheer Tim Hartog, comedian club Haug.

 

 

Speciale dank aan de jubileumcommissie die het georganiseerd heeft: Peter Egge, Ton Rodenburg, Marlène Wickel en het bestuur van PCMR: Huug Barendrecht, Oscar Langerak, Karin van Reeuwijk en Alma Musinovic.

 

Volgende PCMR bijeenkomst is 7 september. Zien wij je dan weer?

 

video: Beke Olyrhook
fotografie: Oscar Langerak
groepsfoto: Janine van Druten