Deel dit bericht

Vacature | Rotterdam Ahoy | Manager Marketing & Communications (40 uur)

BERICHT VAN ROTTERDAM AHOY

Rotterdam Ahoy creëert al sinds 1971 ‘experiences’. In 45 jaar zijn alle groten der aarde langsgekomen om tientallen miljoenen mensen de ervaring van hun leven te bezorgen. Van megasterren tot politici, van sporthelden tot captains of industry. Dit is dé plek waar het gebeurt. We zorgen ervoor dat iedereen die in Ahoy komt dát gevoel ervaart.

Voor de afdeling Communications zijn wij op zoek naar een:

Manager Marketing & Communications (40 uur)

In deze uitdagende en zeer veelzijdige managementfunctie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en resultaten van strategische marketing- en communicatie voor eigen beurzen en evenementen. Je stelt de afdelingsbegroting op en je adviseert de Exhibition- en Event Managers m.b.t. het imago, de positionering en on- en offline marketingcommunicatie. Je coacht en geeft leiding aan 1 Communications Manager, 6 Communication Executives, 1 Communications Assistant, 1 Graphic Designer, 1 online marketeer en een Programma Coördinator. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Dankzij jouw innovatiekracht, coachende leiderschapsstijl en gevoel voor commercie zorg jij ervoor dat de afdeling Communications naar een volgende fase wordt getild. Kortom, als Manager Marketing & Communications van Rotterdam Ahoy draag je stevig bij aan het succes van onze organisatie.

Profiel

Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare leidinggevende positie. Je bent een marketingstrateeg en innovator pur sang en je hebt bij voorkeur een bewezen trackrecord in de wereld van beurzen en evenementen. Affiniteit met onze industriële marktsegmenten zoals infrastructuur, maritiem en maintenance is een pré. Je beheerst vloeiend de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

  • Een dynamische no-nonsense organisatie: gezond en ambitieus
  • Volop ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling
  • Een professioneel afdelingsteam
  • Marktconform salaris
  • Bonus- en pensioenregeling
  • Smartphone
  • Arbeidsvoorwaarden a la carte, waaronder de mogelijkheid voor een leaseauto

Aim to impress!

Stuur je pitch met CV uiterlijk 29 april per e-mail naar werken@ahoy.nl, t.a.v. Jamie Kriek, HR Officer. Kijk hier voor meer informatie over de eigen beurzen en evenementen van Ahoy en voor meer informatie over Ahoy bekijk onze website www.ahoy.nl.