Deel dit bericht

Verandercommunicatie: de nieuwste trends

Wat zijn de gouden regels voor interne communicatie bij verandering? En hoe zorg je dat je de cruciale midden-manager in staat stelt om de verandering succesvol te maken? Kom het aan de weet op maandagavond 23 april tijdens de PCR-bijeenkomst ‘Interne communicatie bij verandering’ in Podium Grounds en laat je inspireren door Monica Wigman, Huug Barendrecht en Michel Kok!

Meld je hier aan!

Waar je ook werkt, organisatieveranderingen zijn aan de orde van de dag. Veranderingen komen niet alleen sneller, de manier van veranderen verandert. Van freeze via unfreeze naar defreeze past niet meer in deze turbulente tijd. En als het veranderen verandert, verandert ook de rol van communicatie en die van de communicatieadviseur. Monica Wigman is expert op het gebied van interne communicatie bij veranderingen. Zij neemt ons mee in de trends die zij ziet op het gebied van veranderen en de betekenis daarvan voor communicatie.

Monica Wigman is partner en senior communicatieadviseur interne –en verandercommunicatie bij Wit communicatie.

De midden-manager – wat moeten we ermee?

Als communicatieprofessionals zijn we geneigd om naar de bovenkant van het organogram te kijken. Daar komt tenslotte de strategie en richting vandaan. Maar is dit in tijden van continue verandering nou wel verstandig? Want waar vindt de executie van de strategie plaats? Waar wordt bepaald of de verandering succesvol plaatsvindt? Waar gaan medewerkers naartoe als er vragen en onduidelijkheden zijn? De midden manager.

Hoog tijd dus om anders naar het midden management te kijken.

In het verhaal van Michel Kok en Huug Barendrecht van HollandSpoor wordt de blik verlegd van boven naar het midden en kijken we of en hoe de midden manager ondersteund kan worden.

Michel Kok is partner van HollandSpoor en richt zich op vraagstukken op het snijvlak van organisatie en communicatie. Ook is hij als docent corporate communicatie verbonden aan de TU Delft.

Huug Barendrecht  is ook partner van HollandSpoor en richt zich als organisatiepsycholoog op verandertrajecten en bijbehorende interne communicatie.

Meld je hier aan!

sprekers-300x100.jpg

 

 

 

ALV

Voorafgaand aan de bijeenkomst vindt de Algemene Ledenvergadering plaats.